CAMERA MARSARIER CADOU . GARANTIE 24 LUNI . TRANSPORT GRATUIT . ASIGURAM MONTAJ IN TOATA TARA

Android Auto: Google începe testarea pentru o nouă actualizare

Android Auto: Google începe testarea pentru o nouă actualizare

Google distribuie în prezent versiunea 12.3 a Android Auto participanților la programul pentru testeri beta

Lansarea versiunii 12.3

Cu doar câteva zile în urmă, Google a lansat versiunea 12.2 a Android Auto. Acum, gigantul internetului a trimis deja următoarea actualizare în testarea beta. Cei care nu se tem de instalarea versiunilor beta pot încerca acum versiunea 12.3 a Android Auto.

Cum să Obții Actualizarea

Utilizatorii înregistrați oficial în programul beta al Google vor primi actualizarea prin Google Play Store, similar cu actualizările convenționale ale aplicațiilor Android. Cei interesați pot, de asemenea, să descarce noua versiune de test a Android Auto de pe site-ul APK Mirror și să o instaleze pe smartphone-ul lor.

Noutăți în Android Auto

În ultimele zile, primii utilizatori ai Android Auto au raportat o nouă caracteristică care vizează aplicațiile accesibile doar când vehiculul este parcat. Aceste aplicații nu vor mai fi marcate cu un simbol specific, ci vor fi afișate estompate în timpul condusului, pentru a preveni accesul la ele.

Îmbunătățiri Viitoare

Serviciile care ar trebui accesate doar când mașina este oprită includ jocurile și programele de streaming video. Google intenționează să ofere sau să extindă aceste categorii în Android Auto pe viitor. Compania a dezvăluit aceste detalii la conferința sa pentru dezvoltatori, Google I/O, din luna mai.

Posibile Corecturi de Erori

Se pare că Android Auto 12.3 nu aduce alte noutăți. Din păcate, Google actualizează rar jurnalul de schimbări pentru aplicație, ceea ce face dificilă înțelegerea noutăților aduse de actualizări - acestea fiind posibil ascunse "sub capotă" și nu vizibile la prima vedere.

De-a lungul timpului, au existat frecvent probleme tehnice la utilizarea Android Auto, deseori legate de anumite modele de smartphone-uri și/sau vehicule. Este probabil ca Google să încerce să remedieze astfel de erori prin aceste actualizări. De exemplu, problemele întâmpinate la utilizarea WhatsApp prin Android Auto au fost deja menționate.

Referinte: 
https://www.android.com/auto 
https://developers.google.com/cars/design/android-auto

Sursa foto: canva.com


 

Suport clienti Luni - Vineri , 10:00 - 18:00

0784989700 contact@navi-gps.ro
Comanda rapid pe WhatsAPP

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!