Primesti CADOU - Camera Marsarier la Orice Navigatie Auto Cumparata

Navigatie dedicata Kia

Afiseaza: 1-24 din 50 produse

 Filtre
Navigație dedicată  Kia compatibilă cu toate modelele de Kia, care poate fi montată ușor și se integrează perfect în bordul masinii, creînd o ambianță modernă și confortabilă.

Navigația intră la fix în bordul mașinii (nu este necesar să se taie sau să se modifice absolut nimic), nu se pierde garanția de la o mașină nouă, sunt dedicate, deci nu vor există lufturi între unități și bord.

Nu îți imaginezi o excursie cu mașina, fără a ascultă piesele preferate? Intră în lumea tehnologiei cu un player multimedia de ultimă generație care permite zeci de funcții noi, precum GPS, Internet, Bluetooth, USB, Auxiliar, Telefon, Mirrorlink, Cameră Marșarier, Cameră Trafic, Video Tetiere, Senzori de parcare.

Sau dacă doar vrei să poți să îți conectezi telefonul la mașină, cu ajutorul unei conexiuni bluetooth, pentru a comunica mai ușor, atunci ai nevoie de cel mai bun sistem multimedia auto.

Beneficiază de mult mai mult confort și tehnologie prin noile sisteme pentru navigație dedicată Kia. Acestea îți oferă un drum mai liniștit și mai relaxat. Conectează-ți astfel telefonul pentru a asculta muzică preferată sau pentru a ascultă vechile piese salvate pe USB. 

Un sistem de navigație auto îți poate fi de un foarte mare folos în activitățile de zi cu zi. Navigațiile sunt de folos atât la naveta zilnică, cât și la drumurile lungi. 

Va punem astfel la dispoziție produse de calitate de navigație dedicată Kia, care vin însoțite de o garanție de 12 Luni. 
Firma noastră oferă și montaj specializat în București , cost separat 200 ron .
 

Suport clienti Luni - Vineri , 10:00 - 18:00

0784989700 contact@navi-gps.ro
Comanda rapid pe WhatsAPP

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!