Navigatie dedicata Land Rover

Navigație dedicată Land Rover compatibilă cu toate modelele de Land Rover care poate fi montată ușor și se integrează perfect în bordul masinii, creînd o ambianța modernă și confortabilă.

Navigația intră la fix în bordul mașinii (nu este necesar să se taie sau să se modifice absolut nimic), nu se pierde garanția de la o mașină nouă, sunt dedicate, deci nu vor există lufturi între unități și bord.

Sistemele de navigație sunt de regulă radio-electronice. Ele pot fi în întregime situate la bordul navei sau vehiculului, sau se găsesc în altă parte - în afara lui, sau poate fi o combinație, deci o parte la bord, care este întregită cu o alta, aflată altundeva, în exterior.

Beneficiază de mult mai mult confort și tehnologie prin noile sisteme pentru navigație dedicată Land Rover . Acesea îți oferă un drum mai liniștit și mai relaxat. Conectează-ți astfel telefonul pentru a asculta muzică preferată sau pentru a ascultă vechile piese salvate pe USB. 

Un sistem de navigație auto îți poate fi de un foarte mare folos în activitățile de zi cu zi.
Navigațiile sunt de folos atât la naveta zilnică, cât și la drumurile lungi. 

Va punem astfel la dispoziție produse de calitate de navigație dedicată Land Rover , care vin însoțite de o garanție de 12 Luni. 
Firma noastră oferă și montaj specializat în București , cost separat 200 ron .

 
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!