Navigatie dedicata Alfa Romeo

Navigație dedicată Alfa Romeo compatibilă cu toate modelele de Alfa Romeo care poate fi montată ușor și se integrează perfect în bordul masinii, creînd o ambianță modernă și confortabilă.

Nu îți imaginezi o excursie cu mașina, fără a ascultă piesele preferate?  Bucură-te de multimedia de calitate cu componente strict alese pentru un randament ridicat. 

Nu te bine dispune altceva, decât ascultând radioul preferat dimineața în drum spre serviciu?  Sau dacă doar vrei să poți să îți conectezi telefonul la mașină, cu ajutorul unei conexiuni bluetooth, pentru a comunica mai ușor, atunci ai nevoie de cel mai bun sistem multimedia auto.
Procesoarele fac navigația să își mențină performanța constant. Memoria RAM permite menținerea parametrilor chiar și când navigația este solicitată prin mai multe aplicații deschise sau sarcini cerute. 

Beneficiază de mult mai mult confort și tehnologie prin noile sisteme pentru navigație dedicată Alfa Romeo. Acesea îți oferă un drum mai liniștit și mai relaxat. Conectează-ți astfel telefonul pentru a asculta muzică preferată sau pentru a ascultă vechile piese salvate pe USB. 

Noile soft-uri pentru navigație îți vor oferi o oază de liniște permanentă și lipsa fricii de a te rătaci.  

Un sistem de navigație auto îți poate fi de un foarte mare folos în activitățile de zi cu zi. Navigațiile sunt de folos atât la naveta zilnică, cât și la drumurile lungi. Navigațiile dedicate comercializate de firma noastră permit o comunicare absolută între calculatorul mașinii și navigație. Acestea permit preluarea multor parametri, inclusiv comenzi volan, senzori parcare, clima, uși deschise, combustibil, consum, consum instant, lichid parbriz și multe altele.

Va punem astfel la dispoziție produse de calitate de navigație dedicată Alfa Romeo, care vin însoțite de o garanție de 12 Luni. 
Firma noastră oferă și montaj specializat în București , cost separat 200 ron .
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!