Navigatie dedicata Bmw

Navigație dedicată BMW integrată perfectă cu majoritatea modelelor, care poate fi montată ușor, creînd o ambianță modernă și comfortabilă.

Navigația intră la fix în bordul mașinii (nu este necesar să se taie sau să se modifice absolut nimic), nu se pierde garanția de la o mașină nouă, sunt dedicate, deci nu vor există lufturi între unități și bord.

Lasă-te uimit de performanța obținută cu noul multimedia. Ai acces la zeci de aplicații în magazinul playstore, care pot să îți facă condusul o plăcere îndelungată. 

Nu te bine dispune altceva, decât ascultând radioul preferat dimineața în drum spre serviciu? 
Sau dacă doar vrei să poți să îți conectezi telefonul la mașină, cu ajutorul unei conexiuni bluetooth, pentru a comunica mai ușor, atunci ai nevoie de cel mai bun sistem multimedia auto.

Te asigurăm că fiecare model este compatibil 100%.

Beneficiază de mult mai mult confort și tehnologie prin noile sisteme pentru navigație dedicată BMW. Acesea îți oferă un drum mai liniștit și mai relaxat. Conectează-ți astfel telefonul pentru a asculta muzică preferată sau pentru a ascultă vechile piese salvate pe USB. 

Noile soft-uri pentru navigație îți vor oferi o oază de liniște permanentă. 
Un sistem de navigație auto îți poate fi de un foarte mare folos în activitățile de zi cu zi.
Navigațiile sunt de folos atât la naveta zilnică, cât și la drumurile lungi. 

Citește cu atenție detaliile oferite în descrierea fiecărui multimedia și asigură-te că este dispozitivul potrivit pentru stilul tău.

Va punem astfel la dispoziție produse de calitate de navigație dedicată BMW, care vin însoțite de o garanție de 12 Luni.
Firma noastră oferă și montaj specializat în București , cost separat 200 ron .
 

Afiseaza: 1-13 din 13 produse

 Filtre
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!