Navigatie dedicata Ford

Navigație dedicată Ford compatibilă cu toate modelele de Ford existente pe piața, care poate fi montată ușor și se integrează perfect în bordul masinii, creînd o ambianță modernă și confortabilă.

Navigația intră la fix în bordul mașinii (nu este necesar să se taie sau să se modifice absolut nimic), nu se pierde garanția de la o mașină nouă, sunt dedicate, deci nu vor există lufturi între unități și bord.

Nu te bine dispune altceva, decât ascultând radioul preferat dimineața în drum spre serviciu?  Sau dacă doar vrei să poți să îți conectezi telefonul la mașină, cu ajutorul unei conexiuni bluetooth, pentru a comunica mai ușor, atunci ai nevoie de cel mai bun sistem multimedia auto.

Sistemul de Operare de ultimă generatie o să aducă un vibe excelent autoturismului tău. Beneficiază de mult mai mult confort și tehnologie prin noile sisteme pentru navigație dedicată Ford. 

Acesea îți oferă un drum mai liniștit și mai relaxat. Conectează-ți astfel telefonul pentru a asculta muzică preferată sau pentru a ascultă vechile piese salvate pe USB. 

Un sistem de navigație auto îți poate fi de un foarte mare folos în activitățile de zi cu zi. Navigațiile sunt de folos atât la naveta zilnică, cât și la drumurile lungi. 

Alege varianta potrivită tie și bucură-te de un confort sporit cu noul tău soft. 
Va punem astfel la dispoziție produse de calitate de navigație dedicată Ford, care vin însoțite de o garanție de 12 Luni. 
Firma noastră oferă și montaj specializat în București , cost separat 200 ron .

 

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!