Accesorii Navigatii

Oferim o gama variata de aparate Navigatii Dedicate Auto, Dvd AutoDvd DedicatNavigatie AutoSisteme Gps multimedia .

 

Toate unitatile multimedia au ca functii:Dvd, Gps, Carkit prin Bluetooth, Tv, Intrare camera reverse, si Internet 3g.

De asemenea, oferim spre comercializare accesorii pentru aceste unitati multimedia cum ar fi: senzori de parcare video, camere mers inapoi, tuner tv digital auto, antena tv, tetiere.


Accesorii navigații includ discul DVD digital multi-funcțional, care este un disc optic binecunoscut, de stocare a formatelor media. Principalele sale utilizări sunt pentru stocarea datelor. Cele mai multe DVD-uri au aceleași dimensiuni că și compact discurile (CD-urile) dar pot stoca mai mult de șase ori mai multe date.

DVD-ul poate afișa mai multe titluri, titlul meniului. În plus, meniul titlului DVD-ului poate afișa unele tipuri de elemente, submeniul va reieși în timpul redării, schimbarea limbii în conformitate cu software-ul.

Alte accesorii navigații sunt: TV TUNERE și CAMERE VIDEO
Tunerele TV pentru mașînă folosesc un tuner digital pentru a obține posturi TV. Acesta preia semnaul îl procesează și îl afișează pe un monitor LCD sau pe monitorul navigației. Tunerele TV auto au evoluat enorm în ultimii ani astfel încât acum puteți vedea din mers și foarte clar majoritatea posturilor tv disponibile .
Un mare avantaj este faptul că majoritatea tv tunerelor sunt compatibile cu sistemele multimedia de navigație și se pot integra ușor astfel încât puteți beneficia și de recepția posturilor tv și de sistemul de navigație.

CAMERE VIDEO
Camerele video pot capta imagini de înalta calitate și pot reda pe un ecran lcd sau pe navigația auto. Camerele video sunt pentru mersul cu spatele (marșarier), pentru mersul cu față și pentru înregistrare trafic.
Camerele Video pentru Marșarier sunt dedicate sau universale. Ele redau pe ecran tot ce se află în spatele mașinii ajutându-va asftel la parcarea automobilului
Camerele video pentru față ajută la parcarea autoturismului și se montează pe bară din față
Camerele video pentru înregistrarea traficului va ajută la demonstrarea nevinovăției în cazul unui accident rutier

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!