Navigatie Dedicata Auto

Sistemul de navigație dedicată auto a apărut în anii 1930. Sistemul din acei ani era conectat la cutia de viteze a mașinii și mergea în tandem cu viteză de deplasare a automobilului. GPS’ul era defapt o harta desenată la scară mică pe niște role care se desfășurau odată cu mersul mașinii.
Rolele conțineau străzile,diverse puncte de reper(păduri,poduri,case,râuri) și intersecții. Se pare că navigația era dotată chiar cu sistem de iluminare pentru timp de noapte.

Un sistem de navigație dedicată auto și multimedia disponibile pentru cele mai noi modele auto (fie că este vorba de Dacia, BMW, Mercedes, Wv, Toyota sau Ford) cuprinde radio, USB și priză jack, Bluetooth și sistem de navigație integrat de cele mai multe ori cu touch screen. 
Tot mai multe mașini vin din fabrică cu unități multimedia cu diverse sisteme de înalta tehnologie. Însă cine nu are din fabrică un așa sistem care costă destul de mult, poate apela la o platforma aftermarket. La noi puteți găși sisteme inovative atât dedicate cât și universale ce se potrivesc pe orice tip de mașînă.

La noi găsiți sisteme de navigatie dedicată auto pentru fiecare mașină în parte (toate aparatele dedicate se integrează perfect cu formă și culoarea bordului, cu comenzile mașinii de oprire, pornire, intensitate lumini și comenzile originale de pe volan).

 

Afiseaza: 1-24 din 65 produse

 Filtre
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!