Navigatie dedicata Seat

Navigație dedicată Seat compatibilă cu toate modelele de Seat din 2000 pana in prezent care poate fi montată ușor și se integrează perfect în bordul masinii, creînd o ambianța modernă și confortabilă.

Navigații Auto de înaltă calitate, procesoare Rockchip și Mediatek cu 1, 2 sau 4GB RAM, memorie internă până la 64GB, ecrane full HD, Bluetooth, Auxiliar, Telefon, Cameră Marșarier, Internet, GPS, iGO, Waze, Youtube.  

Beneficiază de mult mai mult confort și tehnologie prin noile sisteme pentru navigație dedicată Seat. Acesea îți oferă un drum mai liniștit și mai relaxat. Conectează-ți astfel telefonul pentru a asculta muzică preferată sau pentru a ascultă vechile piese salvate pe USB. 

Sistemele de navigație sunt de regulă radio-electronice. Ele pot fi în întregime situate la bordul vehiculului, sau se găsesc în altă parte - în afara lui, sau poate fi o combinație, deci o parte la bord, care este întregită cu o alta, aflată altundeva, în exterior.

Un sistem de navigație auto îți poate fi de un foarte mare folos în activitățile de zi cu zi.
Navigațiile sunt de folos atât la naveta zilnică, cât și la drumurile lungi. 

Va punem astfel la dispoziție produse de calitate de navigație dedicată Seat, care vin însoțite de o garanție de 12 Luni. 
Firma noastră oferă și montaj specializat în București , cost separat 200 ron .

 
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!