Navigatie dedicata Opel

Navigație dedicată Opel compatibilă cu toate modelele de Opel, care poate fi montată ușor și se integrează perfect în bordul masinii, creînd o ambianța modernă și confortabilă.

Intră în lumea tehnologiei cu noile sisteme GPS de ultimă generație. 

Nu îți imaginezi o excursie cu mașina, fără a ascultă piesele preferate? 
Nu te bine dispune altceva, decât ascultând radioul preferat dimineața în drum spre serviciu? 

Sau dacă doar vrei să poți să îți conectezi telefonul la mașină, cu ajutorul unei conexiuni bluetooth, pentru a comunica mai ușor, atunci ai nevoie de cel mai bun sistem multimedia auto.

Beneficiază de mult mai mult confort și tehnologie prin noile sisteme pentru navigație dedicată Opel. Acesea îți oferă un drum mai liniștit și mai relaxat. 

Oferim calitate în componentele alese, sisteme stabile care permit funcții noi, precum și Touchscreen, GPS, Internet, Bluetooth, USB, Auxiliar, Cameră Marșarier, Cameră Trafic. Conectează-ți astfel telefonul pentru a asculta muzică preferată sau pentru a ascultă vechile piese salvate pe USB. 

Un sistem de navigație auto îți poate fi de un foarte mare folos în activitățile de zi cu zi. Navigațiile sunt de folos atât la naveta zilnică, cât și la drumurile lungi. 

Va punem astfel la dispoziție produse de calitate de navigație dedicată Opel, care vin însoțite de o garanție de 12 Luni. 

Firma noastră oferă și montaj specializat în București , cost separat 200 ron .

 
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!