Navigatie dedicata Toyota

Navigație dedicată Toyota compatibilă cu toate modelele de Toyota care poate fi montată ușor și se integrează perfect în bordul masinii, creînd o ambianța modernă și confortabilă.

Navigația intră la fix în bordul mașinii (nu este necesar să se taie sau să se modifice absolut nimic), nu se pierde garanția de la o mașină nouă, sunt dedicate, deci nu vor există lufturi între unități și bord.

Sisteme inteligente cu Android și Windows se integrează perfect în bordul mașinii. Platforme stabile și funcții nelimitate. Internet, GPS, Telefon, Bluetooth, Mirrorlink, Cameră Marșarier, Cameră Trafic, Senzori de Parcare. 
Beneficiază de mult mai mult confort și tehnologie prin noile sisteme pentru navigație dedicată Audi. Acesea îți oferă un drum mai liniștit și mai relaxat. Conectează-ți astfel telefonul pentru a asculta muzică preferată sau pentru a ascultă vechile piese salvate pe USB. 

Noile soft-uri pentru navigație îți vor oferi o oază de liniște permanentă și lipsa fricii de a te rătaci.  

Un sistem de navigație dedicata Toyota îți poate fi de un foarte mare folos în activitățile de zi cu zi.
Navigațiile sunt de folos atât la naveta zilnică, cât și la drumurile lungi. 

Va punem astfel la dispoziție produse de calitate de navigație dedicată Toyota, care vin însoțite de o garanție de 12 Luni. 
Firma noastră oferă și montaj specializat în București , cost separat 200 ron .

 

Afiseaza: 1-24 din 37 produse

 Filtre
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!