Navigatie Hyundai ix 35

Navigație dedicată Hyundai compatibilă cu toate modelele de Hyundai, care poate fi montată ușor și se integrează perfect în bordul masinii, creînd o ambianță modernă și confortabilă.

Navigația intră la fix în bordul mașinii (nu este necesar să se taie sau să se modifice absolut nimic), nu se pierde garanția de la o mașină nouă, sunt dedicate, deci nu vor există lufturi între unități și bord.

Fă un upgrade bine meritat cu noile navigații dedicate de ultima generație. Sistem de operare Android și Windows ce permit mai multe funcții comparativ cu un player original. 

Nu te bine dispune altceva, decât ascultând radioul preferat dimineața în drum spre serviciu?  Sau dacă doar vrei să poți să îți conectezi telefonul la mașină, cu ajutorul unei conexiuni bluetooth, pentru a comunica mai ușor, atunci ai nevoie de cel mai bun sistem multimedia auto.

Ai posibilitatea de a alege dintre Bluetooth, USB, Auxiliar, Internet, GPS, Mirrorlink, Cameră Marșarier, Cameră Trafic, Senzori de Parcare și multe altele.


Beneficiază de mult mai mult confort și tehnologie prin noile sisteme pentru navigație dedicată Hyundai. Acesea îți oferă un drum mai liniștit și mai relaxat. Conectează-ți astfel telefonul pentru a asculta muzică preferată sau pentru a ascultă vechile piese salvate pe USB. 

Noile soft-uri pentru navigație îți vor oferi o oază de liniște permanentă și lipsa fricii de a te rătaci.  Un sistem de navigație auto îți poate fi de un foarte mare folos în activitățile de zi cu zi. Navigațiile sunt de folos atât la naveta zilnică, cât și la drumurile lungi. 

Va punem astfel la dispoziție produse de calitate de navigație dedicată Hyundai, care vin însoțite de o garanție de 12 Luni. 
Firma noastră oferă și montaj specializat în București , cost separat 200 ron .

 
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!